talen NederlandsEngels
maak hieronder uw keuze

Herfst weer, winterse kleuren

September is meestal de maand dat de zomer zijn laatste mooie dagen laat zien voor de herfst op de stoep staat. Vreemd hoe het werkt dat het geen er in de kast hangt ineens niet meer past, past in de vorm van wil ik deze outfit nog wel aan? en niet in de vorm van het mag een maatje groter!!! Maar hoe werkt dat dan?

Maakt onze brain een stofje aan dat zegt; "herfst/winter, koud/koud! We hebben warme winters kleuren nodig! Ik weet het niet, wat ik wel weet is dat al voor de zomer zijn intrede deed er winterse kleuren in de agenda stonden samen met nieuwe modellen, oude modellen in een nieuw jasje en leersoorten. Het blijft altijd spannend het moment dat al de ideeen van ver voor de zomer er dan zijn.

Het eerste deel van de herfst/winter collectie is binnen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik nu al super blij ben. Stoer leer met een matte finish, een elegante croco imprint die zowel stoer als vrouwelijk is, kleuren  als Army Green en Taupe die bij iedere outfit passen en dan heb ik het pas over het eerste deel van de herfst/winter collectie. Deel twee van de herfst/winter collectie volgt snel maar nu eerst genieten van het mooie najaar!    

Herfst weer winterse kleuren