Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Het eeuwige zoeken naar je sleutels

  • Geplaatst op
  • Door Karin Ellenberger
  • 0
Het eeuwige zoeken naar je sleutels

Jaren terug ging ik met de liefde van mijn leven een avontuur aan. Ik hoor jullie al denken "wat heeft dat met sleutels, voor een dichte deur staan of wederom je sleutels kwijt zijn te maken". Alles dus! Want zonder die stap zou er nu geen Label 88 Keycord zijn, een sleutelkoord met een verhaal.

Jaren terug ging ik met de liefde van mijn leven een avontuur aan. Ik hoor jullie al denken "wat heeft dat met sleutels, voor een dichte deur staan of wederom je sleutels kwijt zijn te maken". Alles dus! Want zonder die stap zou er nu geen Label 88 en zeker geen Keycord zijn, een sleutelkoord met een verhaal.

Het avontuur was verhuizen naar Thailand, best een stap als je happy in Nederland bent en tegen iedereen hebt lopen roepen, die uit mijn geboorte stad Amsterdam verhuisde, ik blijf, ik blijf altijd in Amsterdam wonen. Niet dus!

Nu ik dit schrijf voel ik die hele periode weer, super blij dit avontuur aan te gaan maar ook intens verdrietig, ouders, zussen, broers, neefjes, nichtjes en vrienden die zie dan even niet, niet in de regelmaat die er was. Met regelmatig paste ik op een van mijn neefjes, dan gingen we naar de film, een pizza eten, rondje skaten in het Vondelpark, dat zat er dus ook even niet in. Om die pijn te verzachten kocht ik voor ons beide een stoer sleutelkoord van zijn favoriete merk, dan waren we toch een beetje bij elkaar.

Jaren heeft het sleutelkoord in de kast gelegen, niet omdat ik hem niet leuk vond nee! We hadden hem simpelweg niet nodig in Thailand. Gelukkig (in dit geval) heb ik moeite met het weg doen van dingen waar ik waarde aan hecht. Ja het sleutelkoord ligt wederom in de kast maar is zeker gebruikt en een inspiratie geweest voor de mooie sleutelkoorden die ik nu al jaren in de Label 88 collectie heb. 

In 2006 gingen we een nieuw avontuur aan; de grote verhuizing niet terug naar Nederland maar samen naar China. Wonen in de wereld stad Shanghai samen met onze kleine meiden. Wat een uitdaging! Te grote stad, twee klein kinderen en een man die voornamelijk in het zuiden van China zat voor werk. Maar hoe mooie, wonen tussen de lokale bevolking in een super leuk huis, een huis met een voordeur die open en dicht ging met een sleutel. Dus bam!!! Eindelijk sleutels voor aan "het" sleutelkoord. Zo blij dat ik bedacht had een sleutelkoord voor mijn neefje en mezelf te kopen, jezelf buitensluiten, je sleutels kwijt zijn, alleen bij de gedachte kreeg ik het al benauwd!

Dus vanaf het begin van Label 88 was er een ding zeker er moest een sleutelkoord in de collectie zitten, een stoer koord, een koord voor je sleutels dat naast functionaliteit er ook mooi uit zou zien. Dus het koord kwam er en zit nog in de collectie; Keycord M een stoer met de hand rondgevlochten leren sleutelkoord met een net zo stoere karabijn haak om je sleutels aan te hangen. 

In de loop van de jaren zijn er verschillende varianten sleutelkoorden bijgekomen, hebben we ze in verschillende maten en heeft het Label 88 Keycord er een functie bij gekregen; het keycordtasje! Maar daar de volgende keer meer over.

https://label88.webshopapp.com/keycordtasjes/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »