Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Moederdag

  • Posted on
  • By Label 88
  • 0
Moederdag

Moederdag, het is bijna weer zover. Weet jij al wat je de LIEFSTE MOEDER gaat geven? Uiteraard een dikke knuffel, misschien een tekening, een bosje bloemen of toch die mooie tas die ze al heel lang wil hebben. Wij helpen je graag bij het geven van het mooiste cadeau, hoe lees je allemaal in de onderstaande Moederdag blog.

Nog 3 weken te gaan en dan is het MOEDERDAG 

Wil jij je moeder het mooiste cadeau geven? Of wil jij de liefste Mama van de hele wereld heel graag dat kleine handige tasje waar niet de hele huisraad van de Fam in past, of juist wel die super grote nieuwe shopper zodat je zeker weet dat alle spullen van de kids en manlief er ook in passen? 

Best moeilijk en daarom helpen we je graag! Bijvoorbeeld bij het maken van de juiste keuze, of als je cadeautjes inpakken gedoe vindt, wij kunnen je op alle vlakken helpen. Inpakken doen we met liefde, en is gratis, het enige dat jij hoeft te doen is ons te laten weten dat het om een cadeau gaat!! 

En, oh ja, bijna vergeten!!  Heb je een leuke, lieve tekst die bij het cadeautje hoort dan schrijven wij die met liefde voor je op een kaartje.

Maar dat is natuurlijk niet alles! We willen natuurlijk zowel de gevers als de krijgers helpen en hoe doen we dat? Vraag gewoon!! Vraag het aan ons maar ook aan de liefst moeder, vraag of ze een verlanglijstje aanmaakt en hem met jou te delen!! Dus voor alle lieve moeders die graag een kleine of grote tas, beide mag ook, wilt hebben maak een verlanglijstje aan en deel hem met de kids en manlief 

En om het geef plezier te vergroten hebben we speciaal voor jou de leukste Moederdag cadeaus geselecteerd voor de liefste MAMA op de Moederdag pagina en hebben we een speciale moederdag kortingsactie!

SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU MET 10% KORTING 

De code is: DE LIEFSTE

Veel shop, geef en krijg plezier!

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »